Holiday Baked Alaska ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 799 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, crema de tartru, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vacanță Coapte Alaska, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Tapetați un bol de 3 litri cu folie de plastic. Umpleți baza bolului cu înghețată de mentă; strat cu înghețată de ciocolată cu mentă, apoi terminați cu un strat de înghețată de vanilie. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și congelați până când înghețata este foarte tare, cu cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Mentă
Ciocolata
Baza
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de tort de 9 inci cu spray de gătit, tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și pulverizați hârtia pergament cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
3
Puneți untul și ciocolata într-un bol de sticlă mediu peste o cratiță cu apă fierbinte (sau un cazan dublu) și amestecați untul și ciocolata până se topesc. Acest lucru se poate face și într-un cuptor cu microunde, punând untul și ciocolata într-un vas de sticlă mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la mare timp de 1 până la 2 minute sau până se topește, amestecând o dată. Se lasă deoparte să se răcească
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Într-un castron mare separat, bateți ouăle, zahărul și vanilia până se combină bine. Într-un alt castron mediu, bateți făina, praful de copt și sarea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de ciocolată răcit la ouă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați făina în amestecul de ciocolată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se toarnă în tigaie tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
8
Coaceți 50 de minute până la 1 oră până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
9
Când brownie-ul este complet rece, aproximativ 1 oră. Întoarceți brownie pe o farfurie mare, plată, rezistentă la cuptor. Desfaceți cupola de înghețată deasupra stratului de brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
10
Puneți-l înapoi în congelator.
11
Cu mixerul electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți albușurile și smântâna de tartru timp de 2 minute la viteză medie-mare. Măriți viteza la mare și adăugați zahărul într-un flux lent până se formează vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
12
Scoateți cupola de înghețată din congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
13
Îndepărtați folia de plastic. Acoperiți cupola de înghețată cu bezea, acoperind-o complet, folosind partea din spate a lingurii pentru a face vârfuri învolburate. Congelați cel puțin 3 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
14
Încălziți cuptorul la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Coaceți timp de 3 până la 5 minute sau până când vârfurile încep să capete o culoare maro auriu. Pentru o feliere mai ușoară, lăsați tortul să stea timp de 30 de minute. Feliați și serviți.