Ușor Redeye Sos
Ușor Redeye sos necesită în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 216 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 29 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Redeye Gravy, Dimineața De După Redeye Gravy, și Clementină-curcan sărat cu sos de ochi roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți biscuiți congelați conform instrucțiunilor ambalajului.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor; scoateți șunca.
Adăugați făină în tigaie; gatiti, batand constant, 1 minut.
Adăugați cafea preparată, zahăr brun și 1/2 cană de apă. Gatiti, batand constant, 3 minute sau pana se ingroasa; întoarceți feliile de șuncă în tigaie. Se amestecă sare, piper și, dacă se dorește, sos fierbinte.
Împărțiți biscuiții calzi în jumătate. Jumătăți de jos de sus cu felii de șuncă.
Se toarnă sosul peste șuncă; acoperiți cu jumătățile de biscuiți rămase.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit aluat de biscuiți congelat White Lily Southern Style și zară.