Ușor-Nu-It Piure De Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ușor cartofii dulci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sirop de arțar, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a găti 5 kilograme cartofi dulci (aproximativ 6 medii) în cuptorul cu microunde, străpungeți cartofii dulci de mai multe ori cu dinți de furculiță.
Așezați într-un castron mare pentru microunde; acoperiți cu prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la mare 15 minute sau pana cand se inmoaie, de cotitură la fiecare 5 minute.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și zdrobiți cartofii dulci cu un masher de cartofi sau un mixer portabil până la neted. Se amestecă 1/2 cană unt, tăiat; 1/2 cană sirop de arțar; 1/2 cană zahăr brun ambalat ferm; 1 linguriță scorțișoară măcinată; 3/4 linguriță nucșoară măcinată; 3/4 linguriță ghimbir măcinat; și 1/2 linguriță sare. Se amestecă până se topește untul.
Transferați la un aragaz lent de 4 litri. Acoperiți și gătiți la 2 ore scăzute sau până când se încălzește bine; serviți imediat. Cartofii dulci pot fi menținuți la cald până la încă 4 ore, amestecând la fiecare 30 de minute.