Nevoie de un curs principal fără gluten? Caserola ușoară de brânză Enchilada ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 452 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,5 USD pe porție. Un amestec de bulion de vită, pudră de ceapă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Încercați Ușor Brânză Enchilada Caserola, Heartbreak de succes, și un pui sănătos, ușor, și brânzos și orez brun enchilada caserola, și Brânză Carne De Vită Caserola De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu, adăugați uleiul, ceapa și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sos
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se sotează până când ceapa este fragedă și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați pasta de roșii în acest moment și întoarceți căldura puțin, dacă este necesar, pentru a găti pasta. Se amestecă și se gătește până se adâncește în culoare, apoi se adaugă chimenul, cimbrul și usturoiul. Se amestecă pentru a se amesteca și se fierbe până se parfumează. Apoi adăugați bulionul de vită și roșiile zdrobite. Ridicați căldura pentru a aduce amestecul la fierbere, apoi coborâți la foc mic și acoperiți, fierbând încă 20 de minute. (Sosul poate fi depozitat și congelat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Usturoi
Chimen
Sos
Cimbru
6
Pentru umplutura de vită: între timp, într-o tigaie mare cu laturile drepte, adăugați uleiul de măsline la foc mediu-mare. Când uleiul începe să se învârtă, adăugați ceapa și ardeii grași verzi și galbeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ulei De Măsline
Ceapă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați carnea de vită măcinată, bulionul, chimenul, pudra de ceapă, cimbru, roșiile și condimentele spaniole, permițând timp între fiecare adăugare să se amestece. Condimentează cu un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper (condimentul spaniol adaugă conținut de sare, așa că ai grijă să nu treci peste sezon). Se amestecă și se descompune carnea de vită în bucăți folosind o lingură sau o furculiță. Gatiti pana cand carnea de vita este fiarta, 8-10 minute. (Carnea de vită poate fi depozitată și congelată în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ceapă
Carne De Vită Măcinată
Condimente
Tomate
Piper
Bulion
Chimen
Cimbru
Carne De Vită
Sare
9
Pentru a asambla caserola: aruncați brânzeturile mărunțite împreună pentru a le amesteca și a le pune deoparte.
10
Adăugați 1/2 cană de sos roșu într-un vas de copt adânc de 9 1/2 inci și întindeți-l pentru a acoperi fundul uniform. Se acoperă cu 6 tortilla, care se suprapun pentru a acoperi fundul vasului de caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tava De Copt
11
Stratează vasul adăugând apoi jumătate din amestecul de vită și 1/2 cană din brânzeturile mărunțite, răspândindu-se uniform în caserolă. Apoi, dunk 6 tortilla, unul câte unul, în sos roșu cald și strat peste brânză și carne de vită, care se suprapun acolo unde este necesar. Se acoperă cu restul de carne de vită, încă 1/2 cană de brânzeturi mărunțite și un alt strat de tortilla înmuiat în sosul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Brânză
Carne De Vită
12
Se toarnă restul de sos deasupra, se întinde uniform și se termină cu restul de brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Sos
13
Așezați vasul pe o foaie de copt și coaceți până când brânza se topește și bulele de sos, 25 până la 30 de minute. Dacă coaceți vasul din congelator, adăugați 15 până la 20 de minute la timpul de gătire sau până când este bubuit. Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.