Ușor De Înghițit Cizmar

Ușor De Înghițit Cizmar
Ușor să înghiți Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 786 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ușor de înghițit Cizmar, Îndopa-Îndopa Curcan Pâine, și Turcia Înghiți-Up.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista