Ușor Brie Afumat Lox Torte
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 191 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză brie rotundă, lox de somon, crenguțe de buruieni de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Somon Afumat Crcorppe Torte, Souff De Somon Afumat 9 Torte, și Stivuitoare De Somon Afumat Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza orizontal în jumătate.
Așezați 5 felii de lox pe jumătatea inferioară a brânzei.
Se presară cu capere și buruieni de mărar tocate.
Se acoperă cu altă jumătate de brânză.
Rulați felia lox rămasă pentru a forma o formă de trandafir.
Garnisiți brânza cu trandafir lox și crenguțe de buruieni de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.