Usturoi-împânzit rozmarin friptură Rack de miel
Usturoi-împânzit rozmarin friptură Rack de miel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 483 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sare kosher, miel tăiat francez, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel împânzit cu rozmarin & usturoi, Friptură de miel cu rozmarin, și Picătură mort superba - usturoi împânzit friptură picior de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mielul, cu carnea în jos, pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Tăiați o fantă adâncă de 1 inch între fiecare coastă de pe partea inferioară a fiecărui raft; umpleți 2 felii de usturoi în fiecare fantă. Întoarceți mielul, carnea în sus; înveliți cu spray de gătit.
Se presară cu piper și rozmarin, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 45
Presărați mielul uniform cu sare.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu). Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia fiecare raft în 8 bucăți.