Usturoi verde și șuncă omletă cu brânză

Usturoi verde și șuncă omletă cu brânză
Usturoi verde și șuncă omletă cu brânză este un fără gluten și primar rețetă cu 3 porții. Acest mic dejun are 306 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de uimitor. Ouă amestecate cu șuncă și brânză, Împletitură de mic dejun cu șuncă, ciuperci, Cheddar, ceapă verde și ouă amestecate, și Pesto de spanac omletă pe brioșă de usturoi cu șuncă de țară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si sunca in untul topit pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi ScapesUsturoi Scapes
UntUnt
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul împreună într-un castron mic; se toarnă în tigaie și se gătește, amestecând continuu, până când ouăle aproape s-au întins, dar sunt încă ușor umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Adăugați aproximativ jumătate din brânza Cheddar; gatiti si amestecati pana cand ouale sunt complet fierte, aproximativ 5 minute. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
OuăOuă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
O Cava premium elegantă care oferă arome și arome de citrice strălucitoare, împreună cu bule delicate, fine, care sunt semnul distinctiv al unui vin superb spumant.Împerecheri alimentare: acest Naveran Brut Rosado se va împerechea cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (carne de porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Această Cava este excelentă pentru a savura singură, în special pentru recepții și alte evenimente "în picioare".
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista