Usturoi verde pe pâine prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați usturoiul pe pâine prăjită. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, varză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ouă De Prepeliță Cu Verdeață Fava Pe Pâine Prăjită, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Slănină, Verdeață De Păpădie Și Gruyulincormorre, și pâine prăjită cu usturoi cu brânză , Cum se face pâine prăjită cu usturoi cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stem și spălați varza, scuturând excesul de apă. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți varza până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Scurgeți varza, apoi scufundați-o într-un castron mare cu apă cu gheață.
Scurgeți din nou și, folosind mâinile, stoarceți cea mai mare parte a apei. Verdele nu trebuie să fie complet uscat. Se toacă grosolan varza și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați sherry-ul și stafidele la foc mediu. Se aduce la foc mic, apoi se ia de pe foc și se lasă deoparte să se absoarbă cel puțin 10 minute.
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până se aromează, încă un minut sau două.
Adăugați kale, sherry, stafide, hamsii, suc de portocale și coajă și fulgi de ardei roșu. Acoperiți tigaia, dați focul la minim și gătiți până când aromele sunt amestecate, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul, ridicați focul la mediu-mare și fierbeți cea mai mare parte a excesului de lichid.
Se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare, piper și un strop de ulei de măsline.
Completați fiecare pâine prăjită cu unele dintre verdeață, fie calde, fie la temperatura camerei, și acoperiți cu așchii de parmezan. Aranjați toasturile pe un platou și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;