Usturoi Ranch Pui

Usturoi Ranch Pui
Puiul de fermă de usturoi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 425 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de busuioc, piept de pui, pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Ranch Pui, O tigaie usturoi Ranch pui și legume, și Pui Ranch cremos cu cartofi piure de usturoi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pansamentul, usturoiul și busuiocul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați bucăți de pui, transformându-le în strat. Strângeți aerul și sigilați sacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
3
Se pune la frigider 1/2 oră.
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți pieptul de pui la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, întorcându-se ocazional, până când sucurile se limpezesc atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista