Usturoi prăjit și supă de cartofi dulci
Usturoiul prăjit și supa de cartofi dulci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 122 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, ceapă, bulb de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Prăjită De Cartofi Dulci Și Usturoi, Hummus de cartofi dulci cu usturoi prăjit, și Baie de usturoi prăjită cu pene de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie din bulbul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați becul de sus; periați cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați în folie rezistentă.
Așezați cartofii dulci și ceapa într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu uleiul rămas; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți usturoiul și legumele la 425 de minute pentru 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Puneți 1-1 / 2 căni de bulion, pătrunjel, cimbru, sare și piper într-un blender. Strângeți usturoiul înmuiat în amestec; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță mare.
În loturi, procesați cartofii dulci, ceapa și bulionul rămas până se omogenizează; se adaugă la amestecul de usturoi. Gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste.