Usturoi Prăjit-Unt De Ardei Roșu
Usturoi prăjit - untul de ardei roșu este un fără gluten și primar rețetă cu 15 porții. O porție conține 74 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți ardei grași prăjiți, busuioc, bulb de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip.
Instrucțiuni
Lăsați untul să stea până la temperatura camerei. (Untul trebuie să fie foarte moale.)
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului; puneți usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 1 oră; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi.
Combinați 1 1/2 linguriță. pulpă și unt într-un castron mediu, rezervând usturoiul rămas pentru o altă utilizare. Se amestecă ardeii și busuiocul.
Ungeți porumbul fierbinte la grătar și presărați uniform cu parmezan.