Usturoi piure de cartofi cu spanac

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de usturoi cu spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 377 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cartofi idaho, nucșoară, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Spanac Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Apă sărată și fierbeți cartofii până se înmoaie 12 până la 15 minute.
Strângeți apa din spanac într-un prosop curat.
Scurgeți cartofii și topiți untul în oala fierbinte, apoi adăugați usturoiul și gătiți 2 până la 3 minute. Amestecați smântâna, adăugați spanacul, separând verdeața așa cum faceți. Se condimentează verdele cu sare, piper și nucșoară.
Adăugați cartofii în oală și amestecați la consistența dorită.