Usturoi piure de cartofi cu Cheddar usturoi prăjită și slănină
Usturoi piure de cartofi cu Cheddar usturoi prăjită și slănină este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 589 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați dietz & watson gourmet bacon, dietz & watson brânză Cheddar prăjită cu usturoi, cartofi russet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Cartofi prăjiți cu usturoi și slănină, Smântână piure de cartofi cu usturoi prăjit, muștar Dijon și slănină, și Piure De Cartofi Cu Slănină Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Curățați cartofii și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Așezați într-o cratiță mare (îndepărtați virgula) și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce la foc mic. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii, reveniți la tigaie, acoperiți și dați deoparte.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați slănină și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, întorcându-se o dată.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; lăsați să se răcească și se sfărâmă în bucăți.
Folosind o furculiță, zdrobiți cartofii în tigaie până când sunt ușori și pufoși.
Adăugați crema de brânză, untul și smântâna și amestecați până se combină și se omogenizează.
Adăugați arpagicul, 2 căni de brânză cheddar, jumătate de slănină, sare și piper. Se amestecă până se combină bine.
Transferați într-un vas de copt cu unt de 3 litri. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de brânză cheddar.
Coaceți până când partea de sus este ușor aurie și cartofii sunt încălziți, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor; garnisiți cu slănină rămasă.