Usturoi Piersic Pui La Gratar

Usturoi piersic pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 557 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. 264 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline extravirgin, gem de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu usturoi și ierburi la grătar cu salsa de piersici, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Gratar Peach BBQ aripi de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, gemul de piersici, usturoiul, uleiul de măsline, sarea și piperul într-o pungă mare cu fermoar. Masați puiul cu toate ingredientele de combinat.
Lăsați la marinat cel puțin 30 de minute până la overninght.Preîncălziți grătarul interior sau exterior la foc mediu. Pui la grătar 5-7 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute, apoi serviți cu o parte din fasolea dulce Mesquite Bush și leguma preferată.