Usturoi Italian Parmezan Breadsticks
Italian usturoi Parmezan Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 112 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână făină, praf de usturoi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Parmezan Breadsticks, Grisine Italiene Cu Usturoi, și Batoane Mici De Parmezan Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați 1 lingură de ulei, zahăr, sare și 3 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 15-in. pătrat.
Tăiați pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate pe lățime în 1 in. benzi.
Într-un castron puțin adânc, combinați untul, brânza, pătrunjelul, praful de usturoi și uleiul rămas. Înmuiați fiecare bandă în amestec de unt, apoi răsuciți de două până la trei ori.
Loc 1 în. separat pe foi de copt unse.
Se coace la 350 la 18-21 minute sau până se rumenesc.