Usturoi-Ierburi Piure De Cartofi

Usturoi-ierburi piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi roșii, lapte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi-Ierburi Piure De Cartofi, Usturoi-Ierburi Piure De Cartofi, și Piure de usturoi cu sos de ierburi.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță de 4 litri; adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii.
Adăugați1 linguriță sare.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 20-30 minutesor pana cand se inmoaie; scurgere. Mash cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică.
În timp ce cartofii se gătesc, topiți untul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu. Gatiti usturoiul in unt 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent si avand grija sa nu rumeniti untul, pana cand usturoiul este foarte moale. Se amestecă laptele și ierburile. Gatiti pana Labine încălzit.
Adăugați amestecul de lapte la piureul de cartofi; bate până se omogenizează și devine cremos. Se condimenteazăcu sare și piper după gust.