Usturoi Ghimbir Tofu
Usturoiul ghimbir Tofu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 122 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tofu, tamari, var și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ghimbir Tofu Stir-Fry, Trei Mazăre Ghimbir Tofu Se Amestecă Prăji, și Caju Ghimbir Tofu.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul și se gătește 1 minut.
Adăugați tofu în tigaie cu tamari și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 20 până la 30 de minute.
Strângeți sucul de lămâie peste tofu înainte de servire.