Usturoi Castravete Dip

Usturoi Castravete Dip
Usturoi castravete Dip este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 59 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, castraveți, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Usturoi Castravete Dip, baie de castraveți, și Castravete Petrecere Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă castravetele, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista