Usturoi-Teriyaki aripi de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 918 calorii, 40g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Usturoi Miere Teriyaki Aripi De Pui, Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, și Aripi De Pui Teriyaki pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.