Usturoi Aperitiv Creveți Scampi

Garlicky aperitiv creveți Scampi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 21 minute. Un amestec de boia de ardei, șalotă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, și Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Într-un castron mare, amestecați untul înmuiat, uleiul de măsline, usturoiul, șalotele, arpagicul, sarea, piperul și boia; adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi.
Grătar ușor cu ulei. Gătiți creveții cât mai aproape de flacără timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt opaci.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.