Uscate-smochine și unt de mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați untul de smochine uscate și mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 95 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, mere, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele, merele, cidrul și ghimbirul într-o cratiță și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când merele se înmoaie, 10 până la 20 de minute.
Acoperiți parțial și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când merele sunt moale și se destramă, cu 20 până la 35 de minute mai mult. Puree în loturi într-un blender. Se răcește complet, se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider până la 1 săptămână.