Uscat-Frecat Coaste-Ochi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați Rib-Eye frecat uscat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 926 calorii. Pentru $ 7.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Șuncă Frecată Cu Condimente, și Pui de grătar uscat frecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate ingredientele uscate într-un castron. Folosiți degetele pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt distribuite uniform. Frecați exteriorul fiecărei fripturi cu generozitate cu freca. Înfășurați fiecare friptură în folie de plastic și refrigerați cel puțin 24 de ore, 2 până la 3 zile este mai bine. Acest lucru va face gustul fripturii ca și cum ar fi îmbătrânit.
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ungeți și ungeți grătarul pentru a slăbi și a îndepărta orice crudă.
Scoateți fripturile din frigider cu aproximativ 20 până la 30 de minute înainte de gătit. Chiar înainte de gătit, scoateți folia de plastic și ungeți ușor fripturile.
Așezați fripturile pe un grătar foarte fierbinte pentru a pune un cărbune pe ambele părți ale fripturii. Când ambele părți ale fripturii au devenit bine carbonizate, mutați friptura într-o parte mai rece a grătarului pentru a continua să gătiți timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Scoateți friptura de pe grătar și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 7 până la 8 minute.
Tăiați friptura de pe os și feliați pe părtinire peste cereale.
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți imediat.