Urechi De Elefant
Elephant Ears este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 262 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, scurtare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Urechi De Elefant De Casă, Urechi De Elefant Crocante, și Palmieri Pesto (urechi de elefant pesto de busuioc).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați laptele, sarea, 2 linguri de zahăr și scurtarea.
Se încălzește până se topește scurtarea și se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță, 110 grade F (43 grade C).
Se presară drojdie și se lasă să stea până se spumează.
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați făina pentru a face un aluat. Frământați până se omogenizează, acoperiți și lăsați să crească 30 de minute.
Într-o tigaie grea mare sau o friteuză adâncă, încălziți 1 inch de ulei la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți bile de aluat de 1 până la 2 inci în foi subțiri. Foi de prăjit 1 până la 2 minute pe o parte, până când sunt pufoase și aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați scorțișoara și 6 linguri de zahăr.
Se presară peste produse de patiserie calde.