Unt De Portocale-Tarhon

Unt De Portocale-Tarhon
Rețeta unt de portocale-tarhon este gata în aproximativ 3 minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, tarhon, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Unt De Portocale-Tarhon, Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, și Sos De Tarhon Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Se amestecă cu o lingură până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca beciurile de stepă Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista