Unt De Mere Universal
Untul de mere universal ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 79 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Vacanță Pentru Toate Scopurile Sau Tort De Bourbon Cu Afine De Mere,
Instrucțiuni
Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați borcanele fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Se spală, se curăță și se toacă merele și se toacă aproximativ.
Puneți merele și apa într-un cuptor olandez cu fundul greu. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce fructul ajunge la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional până când fructele sunt foarte moi și se destramă, aproximativ o jumătate de oră.
Când fructele s-au descompus aproape complet și arată ca sosul de mere, scoateți-l de pe foc. Amestecați cu un blender de imersie până când amestecul este catifelat, ca mâncarea pentru copii.
Puneți tigaia înapoi pe aragaz și gătiți piureul de mere, neacoperit, cu excepția scutului de stropire, la foc mediu-mic timp de 5-6 ore până când se reduce substanțial. Se amestecă la fiecare 20-30 de minute. Treptat, culoarea va trece de la auriu la maro la caramel și, în cele din urmă, la maro prăjit.
Odată ce amestecul a atins o culoare caramel și o textură lucioasă, amestecați zahărul și condimentele. Gatiti impreuna la foc mic timp de 10-20 de minute pentru a permite aromelor sa se combine.
Puneți untul în borcane pregătite, lăsând un sfert de centimetru de spațiu pentru cap. Atingeți ușor gars pe tejghea pentru a îndepărta orice aer prins. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.