Unt De Mere Universal

Unt De Mere Universal
Untul de mere universal ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 79 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Vacanță Pentru Toate Scopurile Sau Tort De Bourbon Cu Afine De Mere,

Instrucțiuni

1
Pregătiți Conservatorul de apă clocotită și sterilizați borcanele fierbându-le timp de zece minute. Spălați capacele și inelele și aduceți la foc mic într-o cratiță separată, mică, cu apă. Opriți focul și lăsați borcanele, capacele și inelele să stea în apă fierbinte până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se spală, se curăță și se toacă merele și se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3
Puneți merele și apa într-un cuptor olandez cu fundul greu. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată ce fructul ajunge la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional până când fructele sunt foarte moi și se destramă, aproximativ o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Când fructele s-au descompus aproape complet și arată ca sosul de mere, scoateți-l de pe foc. Amestecați cu un blender de imersie până când amestecul este catifelat, ca mâncarea pentru copii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Puneți tigaia înapoi pe aragaz și gătiți piureul de mere, neacoperit, cu excepția scutului de stropire, la foc mediu-mic timp de 5-6 ore până când se reduce substanțial. Se amestecă la fiecare 20-30 de minute. Treptat, culoarea va trece de la auriu la maro la caramel și, în cele din urmă, la maro prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MerePiure De Mere
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Odată ce amestecul a atins o culoare caramel și o textură lucioasă, amestecați zahărul și condimentele. Gatiti impreuna la foc mic timp de 10-20 de minute pentru a permite aromelor sa se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se ia de pe foc.
8
Puneți untul în borcane pregătite, lăsând un sfert de centimetru de spațiu pentru cap. Atingeți ușor gars pe tejghea pentru a îndepărta orice aer prins. Ștergeți jantele capacelor borcanului cu o bucătărie curată sau un prosop de hârtie și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
PolonicPolonic
9
Așezați borcanele sigilate înapoi în fierbătorul de conserve. Când se adaugă toate borcanele, asigurați-vă că nivelul apei curăță capacele borcanului cu cel puțin un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați mai multă apă dacă este necesar și, la foc mare, aduceți apa înapoi la fierbere. Odată ce apa fierbe, setați un cronometru timp de zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
11
După zece minute, opriți focul și lăsați borcanele să stea în apă timp de cinci minute suplimentare. Apoi, folosind un dispozitiv de ridicare a borcanelor, scoateți borcanele într-un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Odată ce borcanele au ajuns la temperatura camerei, îndepărtați inelele și testați dacă toate capacele s-au sigilat corect. Dacă nu s-au sigilat, păstrați-le în frigider. Etichetați și depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista