Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Untul de mere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 174 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați merele Honeycrisp, merele Granny Smith și cidrul de mere într-o cratiță mare din oțel inoxidabil sau acoperită cu email; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se Amestecă
Cidru De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă zahărul și sucul de lămâie în amestecul de mere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți la foc mic până când amestecul este foarte gros, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
3
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți oala și procesați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.