Unt De Mere
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Untul de mere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 174 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați merele Honeycrisp, merele Granny Smith și cidrul de mere într-o cratiță mare din oțel inoxidabil sau acoperită cu email; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă zahărul și sucul de lămâie în amestecul de mere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți la foc mic până când amestecul este foarte gros, aproximativ 25 de minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți oala și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din oală și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă răcoroasă și întunecată.