Lemon & cimbru unt-basted fript chicken & gravy este un sos care servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 576 calorii, 39G de proteine, și 40g de grăsime. 217 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ceapă, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru, Port-Basted friptură de curcan cu sos de tigaie, și Pui Cu Unt De Lămâie-Ierburi.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, zdrobiți untul cu o treime din frunzele de cimbru, piureul de usturoi și sucul unei jumătăți de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă totul împreună cu niște condimente și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Folosiți mâna pentru a slăbi pielea de pui departe de sân, apoi împingeți cea mai mare parte a amestecului de unt în gol. Frecați restul de unt pe toată exteriorul puiului, apoi umpleți cavitatea cu jumătățile de lămâie, frunzele și tulpinile de cimbru rămase și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Împrăștiați morcovul tocat, ceapa și frunzele de dafin peste baza unei mici forme de prăjire. Așezați puiul deasupra, cu pieptul în sus și prăjiți-l pe raftul din mijloc timp de 1 oră 30 de minute, ungând cu sucurile de unt după aproximativ 40 de minute. Când puiul este auriu închis, cu pielea crocantă și sucurile curg limpede, scoateți-l din cuptor și lăsați-l în cutie timp de 5 minute. Folosiți o pereche de clești pentru a scoate lămâile, usturoiul și cimbru din cavitate și în tablă. Ridicați puiul în sus, lăsând sucurile să se scurgă în cutie și transferați puiul într-un platou de servire pentru a se odihni cel puțin încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru a face sosul, stoarceți sucul din jumătățile de lămâie fierte și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Așezați cositorul la foc mic, amestecați făina și sfârâiți până se rumenesc. Se toarnă treptat bulionul și se gătește câteva minute. Dacă vă place un sos mai întunecat, adăugați un strop de sos de soia în formă. Se strecoară sosul într-un ulcior și se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire