Unt De Dovleac

Unt De Dovleac
Untul de dovleac ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 80 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, scorțișoara, cuișoarele și condimentul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aproximativ 1/4 din dovleac în fundul unui aragaz lent și presărați cu 1/4 din amestecul de zahăr; repetați straturile de încă 3 ori. Acoperiți aragazul lent, puneți-l la foc mic, apoi gătiți timp de 8 ore sau peste noapte. Se amestecă o dată sau de două ori în timpul gătitului. Când dovleacul are o culoare închisă, aurie, așezați un blender de imersie în aragazul lent și amestecați untul de dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De DovleacUnt De Dovleac
DovleacDovleac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții80
Scor De Sănătate11
Revista