Unt De Dovleac
Untul de dovleac ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 80 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, zahăr, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, scorțișoara, cuișoarele și condimentul într-un castron.
Așezați aproximativ 1/4 din dovleac în fundul unui aragaz lent și presărați cu 1/4 din amestecul de zahăr; repetați straturile de încă 3 ori. Acoperiți aragazul lent, puneți-l la foc mic, apoi gătiți timp de 8 ore sau peste noapte. Se amestecă o dată sau de două ori în timpul gătitului. Când dovleacul are o culoare închisă, aurie, așezați un blender de imersie în aragazul lent și amestecați untul de dovleac până se omogenizează.