Untul de Cabernet Gorgonzola este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 273 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cabernet Sauvignon, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte, Tartele Fudge cu înghețată cu unt de arahide și caramel Cabernet, și Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Sos De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 lingură. untul într-o tigaie mică la foc mediu, se adaugă șalota și se gătește până devine translucid și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți șalota din tigaie și adăugați vin. Gatiti la foc mediu pana se reduce la un sirop gros, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia de pe foc și, folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți siropul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lasă să se răcească.
5
Într-un robot de bucătărie, rotiți împreună restul de 1/2 cană de unt, șalotă răcită, sare și piper până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți lama robotului de bucătărie și amestecați brânza; apoi stropiți în reducerea vinului și oregano, amestecând doar pentru a încorpora (doriți ca brânza să fie în bucăți destul de mari și vinul să rămână în dungi pe tot parcursul untului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați o bucată de folie de plastic pe o suprafață de lucru. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți untul pe lungime pe plastic. Ridicați marginea superioară a plasticului în sus și peste unt pentru a întâlni marginea inferioară a plasticului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Rola unt spre tine, seara-l într-un jurnal despre 4 în. lung. Răsuciți capetele plasticului pentru a sigila. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Îndepărtați folia de plastic și tăiați 1/4 in. porțiuni (aproximativ 1 lingură.) pentru a servi peste fripturi la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Faceți înainte: până la 1 săptămână (păstrați răcit) sau până la 1 lună (păstrați înghețat, înfășurat în mai multe straturi de plastic).