Unt De Arpagic

Unt De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul de arpagic. Această rețetă face 10 porții cu 163 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de arpagic, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Parmezan Și Unt De Arpagic, Ridichi cu unt de arpagic, și Porumb la grătar cu unt de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmați instrucțiunile pentru prepararea untului de ardei roșu, procesând ingredientele combinate timp de 45 de secunde până la 1 minut, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Formați untul în bușteni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista