Unt de arahide și amprente de jeleu

Unt de arahide și amprente de jeleu
Unt de arahide și jeleu Thumbprints este un vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide și amprente de jeleu, Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina și sarea, amestecând bine cu un tel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați zaharurile, untul de arahide și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Îmbrăcați ușor mâinile cu spray de gătit. Formați aluatul în 36 de bile (aproximativ 2 1/2 lingurițe fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
6
Așezați bile la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile de aluat, lăsând o indentare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Coaceți la 350 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți fursecurile din tigăi și răciți-le pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Așezați conservele într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la 20 de secunde, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
12
Adăugați suc, amestecând până se omogenizează. Lingura aproximativ 1/2 linguriță păstrează amestecul în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Cookie-uriCookie-uri
SucSuc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista