Unt de arahide și amprente de jeleu
Unt de arahide și jeleu Thumbprints este un vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Unt de arahide și amprente de jeleu, Cupcakes cu unt de arahide și jeleu [Cupcakes cu vanilie cu umplutură de jeleu și glazură de unt de arahide], și Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea, amestecând bine cu un tel; pus deoparte.
Așezați zaharurile, untul de arahide și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până se combină.
Îmbrăcați ușor mâinile cu spray de gătit. Formați aluatul în 36 de bile (aproximativ 2 1/2 lingurițe fiecare).
Așezați bile la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile de aluat, lăsând o indentare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 14 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți fursecurile din tigăi și răciți-le pe o grătar.
Așezați conservele într-un castron mic pentru microunde și cuptorul cu microunde la 20 de secunde, amestecând o dată.
Adăugați suc, amestecând până se omogenizează. Lingura aproximativ 1/2 linguriță păstrează amestecul în centrul fiecărui cookie.