Unt de arahide Cookie-uri fără coacere cu ovăz și semințe de in

Unt de arahide Cookie-uri fără coacere cu ovăz și semințe de in
O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ovăz laminat de modă veche, miere, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu Coace Migdale Unt Ovăz Cookie-Uri, Nu Coace Ciocolata Unt De Arahide Chian Ovăz [Fără Zahăr Adăugat], și Prăjituri de mic dejun cu unt de arahide cu banane cu grâu integral, ovăz și afine uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați mierea, uleiul de cocos, pudra de cacao și sarea într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până când uleiul de nucă de cocos se topește complet și amestecul este neted și cald, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ulei De CocosUlei De Cocos
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adaugă untul de arahide și se amestecă până se topește complet, încă 2 minute. Opriți focul și amestecați ovăzul. Acoperiți cu un capac timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
4
Scoateți capacul și amestecați stafidele, 1/3 cană de nucă de cocos și semințele de in, germeni de grâu sau semințe de chia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChiaSemințe De Chia
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Semințe De InSemințe De In
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Folosiți o lingură rotundă pentru a scoate, apoi nivelați amestecul.
6
Presărați cu o parte din nuca de cocos rămasă și apăsați ușor pe fursec. Folosiți o mică spatulă offset pentru a convinge ușor cookie-ul pe o foaie de copt căptușită cu pergament, cu partea de nucă de cocos în jos. Amestecul va fi puțin delicat și lipicios în acest moment. Aplatizați ușor cookie-ul cu spatula sau degetele. Repetați acest proces cu amestecul de cookie rămas, pentru a face aproximativ 20 de cookie-uri în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Refrigerați prăjiturile pe foaia de copt până când sunt complet răcite, cel puțin 30 de minute. Aceste cookie-uri sunt servite cel mai bine foarte refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista