Unt De Arahide-Ciocolată Chip-Bacon Cookie-Uri
Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 334 calorii. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră ancho chile, slănină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies, Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, și Unt de arahide Ciocolata Chip și Bacon Blondies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, pudra de chile și sarea într-un bol mare.
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie; rezervați 2 linguri de picături și lăsați deoparte să se răcească. Zdrobiți slănina, aruncând orice bucăți de mestecat.
Bateți untul și picăturile de slănină rezervate într-un castron mare cu un mixer la viteză medie-mare până la neted, aproximativ 1 minut. Bateți untul de arahide până se combină, aproximativ 1 minut. Bateți zahărul granulat și brun deschis până la crem, aproximativ 4 minute, apoi adăugați oul și vanilia și bateți până la lumină și pufos, încă aproximativ 2 minute.
Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 adaosuri, răzuind vasul după cum este necesar, până când este doar combinat. Amestecați alunele și toate, cu excepția a 2 linguri fiecare dintre chipsurile de ciocolată și slănină.
Formați aluatul în 12 bile și aranjați la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite. Aplatizați cu degetele (cookie-urile nu se vor răspândi în cuptor); apăsați deasupra slănina rezervată și chipsurile de ciocolată.
Coaceți până la aur, 12 până la 14 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați într-un suport pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.