Unt Compus
Untul compus necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 205g de grăsime, și un total de 1823 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,64 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Un amestec de unt, rozmarin, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Trei unt compus s, Chile Compus Unt, și Unt Compus Din Plante Medicinale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: răzuitor de aluat hârtie pergament sau folie de plastic în picioare
Tăiați untul în bucăți uniforme folosind răzuitorul de aluat.
Puneți uleiul în robotul de bucătărie și adăugați arpagicul. Procesați până când arpagicul este tocat fin.
Adăugați ierburile rămase și amestecați până când ierburile au colorat uleiul. Folosind atașamentul de măturică, bateți untul în mixer?s vasul de lucru la viteză medie până când se înmoaie și se luminează în culoare, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați uleiul de plante în unt și bateți încă 2 minute până când uleiul este complet încorporat.
Scoateți untul din castron și lingură pe hârtie pergament sau folie de plastic.
Rulați într-un jurnal, folosind marginea unei foi de copt pentru a forma un jurnal strâns. Se răcește timp de 2 ore înainte de servire.