Unt Bici Glazura

Unt Bici Glazura
Glazura cu bici de unt ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1177 calorii, 2G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Prajiturele placinta de dovleac cu rece bici glazura, Tort Cu Cremă De Portocale / Glazură Rece De Budincă, și Catifea roșie Poke tort cu crema de branza rece bici glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, 1 cană de zahăr pentru cofetari, extractele de vanilie și migdale. Bateți la viteză medie și adăugați zahărul rămas al cofetarilor alternativ cu frișca grea. Bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Miere De CitriceMiere De Citrice
(23)(23)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Familia Torres Pazo das Bruxelles Albarino
Albari xixto este auriu pal, cu o margine verde moale. Delicat și parfumat, cu note florale fine, flori de tei și marmeladă de lămâie. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista