Unt aromatizat
Unturile aromate necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. O porție conține 76 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime. 58 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, coajă de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Nu Nutter Butters, Unturi Aromate, și Unturi Aromate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luați100g / 4oz unt înmuiat și bateți până devine cremos, apoi pentru...
Unt Herby: se amestecă 2-3 linguri de ierburi proaspete amestecate tocate (pătrunjel, chervil, mărar, maghiran, busuioc) și sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Tarhon și unt de muștar integral: amestecați 1 linguriță de tarhon proaspăt tocat (amintiți-vă că acesta este foarte puternic) și 1-2 linguri de muștar integral, plus sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Unt de mentă și cidru: bateți treptat în 1 lingură de oțet de cidru, apoi 2 linguri de mentă proaspătă tocată și sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Unt de arpagic și șalotă: se amestecă 1 lingură de șalotă tocată mărunt și 2 linguri de arpagic proaspăt tocat, plus sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Pătrunjel, lămâie și unt de ardei iute: se amestecă 3 linguri de pătrunjel proaspăt tocat, 2 lingurițe de coajă de lămâie rasă fin, sare după gust și linguriță fulgi de ardei iute zdrobiți, uscați.
Unt de mărar: se amestecă 2 linguri de castraveți sau castraveți murați mărunțiți mărunt și 3 linguri de mărar proaspăt tocat, plus sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
După amestecare, puneți unturile aromate la îndemână în frigider sau congelator gata pentru feliere.
Rulați-le în bușteni în hârtie umedă rezistentă la grăsimi și răciți până când sunt ferme. Reînfășurați în folie alimentară și răsuciți fiecare capăt pentru a sigila. Se va păstra la frigider 4-5 zile sau la congelator până la 3 luni.