Unagi Kamameshi (orez oală de fier cu anghilă)
Unagi Kamameshi (orez oală de fier cu anghilă) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. Pentru $23.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 185 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați mitsuba, dashi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de fermă cu o oală și orez, Oală De Orez Cu Cârnați Andouille, și Pui Santa Fe din fontă cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți orezul umplând vasul care conține orezul cu apă rece, apoi drenând și repetați până când apa este aproape limpede.
Scurgeți apa folosind un colander.In o oală grea de fier cu capac, aduceți dashi, zahăr, mirin și sos de soia la fierbere.
Adăugați bambusul și orezul și lăsați-l să fiarbă. Acoperiți și reduceți focul la minim, gătind până când nu mai vedeți abur scăpând, aproximativ 15 minute.
Adăugați mitsuba și unagi deasupra orezului, opriți focul, acoperiți și lăsați-l să se aburească timp de 10 minute.Rupeți unagi și pliați-l în orez, apoi serviți imediat cu niște murături japoneze.