Unagi Kamameshi (orez oală de fier cu anghilă)

Unagi Kamameshi (orez oală de fier cu anghilă)
Unagi Kamameshi (orez oală de fier cu anghilă) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. Pentru $23.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 185 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați mitsuba, dashi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de fermă cu o oală și orez, Oală De Orez Cu Cârnați Andouille, și Pui Santa Fe din fontă cu orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul umplând vasul care conține orezul cu apă rece, apoi drenând și repetați până când apa este aproape limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți apa folosind un colander.In o oală grea de fier cu capac, aduceți dashi, zahăr, mirin și sos de soia la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bambusul și orezul și lăsați-l să fiarbă. Acoperiți și reduceți focul la minim, gătind până când nu mai vedeți abur scăpând, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați mitsuba și unagi deasupra orezului, opriți focul, acoperiți și lăsați-l să se aburească timp de 10 minute.Rupeți unagi și pliați-l în orez, apoi serviți imediat cu niște murături japoneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MitsubaMitsuba
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista