Un pic de tot
Un pic de tot este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de usturoi, sos fierbinte, bere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un pahar înalt combinați sosul de grătar, sosul de friptură, oțetul, praful de usturoi, sosul fierbinte și berea.
Așezați carnea la alegere într-un recipient și frecați ferm usturoiul tăiat cubulețe în el.
Se toarnă marinata peste carne până se acoperă complet și se marinează aproximativ 5 ore; acoperiți și refrigerați în timp ce marinați. Gatiti dupa dorinta.