Un gust de Curry de pui Africa - Kenyan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 808 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pui Kenyan, Africa De Sud Curry De Legume, și Pilau Kenyan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați jumătate de ghimbir, jumătate de usturoi, jumătate de turmeric, jumătate de suc de lămâie și jumătate de ulei într-un castron mare cu tot chimenul, garam masala, coriandru măcinat, boia, fulgi de ardei iute și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam Masala
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați puiul, întoarceți-l pentru a acoperi în marinată.Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la foarte fierbinte (220C / 218°).Gatiti puiul intr-un vas de copt ignifug usor uleiat, neacoperit, 10 minute.(Cu marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare, gătiți ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul rămas, usturoiul și turmericul, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Turmeric
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați roșiile (cu sucul lor), scorțișoara, ardeii iute verzi și sucul de lămâie rămas.Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 10 minute.Se amestecă smântâna și mierea, se fierbe, neacoperite, timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
5
Adăugați pui la curry, fierbeți aproximativ 5 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Se ia de pe foc, se amestecă coriandru proaspăt, se servește peste orez basmati, se ornează cu coriandru proaspăt.
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.