Un gust de Curry de pui din Africa - Kenya

Un gust de Curry de pui din Africa - Kenya
Un gust de Curry de pui Africa - Kenyan ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 808 calorii, 35g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pui Kenyan, Africa De Sud Curry De Legume, și Pilau Kenyan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați jumătate de ghimbir, jumătate de usturoi, jumătate de turmeric, jumătate de suc de lămâie și jumătate de ulei într-un castron mare cu tot chimenul, garam masala, coriandru măcinat, boia, fulgi de ardei iute și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam MasalaGaram Masala
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul, întoarceți-l pentru a acoperi în marinată.Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la foarte fierbinte (220C / 218°).Gatiti puiul intr-un vas de copt ignifug usor uleiat, neacoperit, 10 minute.(Cu marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare, gătiți ceapa, pudra de ardei iute, schinduful, ghimbirul rămas, usturoiul și turmericul, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați roșiile (cu sucul lor), scorțișoara, ardeii iute verzi și sucul de lămâie rămas.Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 10 minute.Se amestecă smântâna și mierea, se fierbe, neacoperite, timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Adăugați pui la curry, fierbeți aproximativ 5 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6
Se ia de pe foc, se amestecă coriandru proaspăt, se servește peste orez basmati, se ornează cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orez BasmatiOrez Basmati

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista