Umăr de vițel cu ciuperci Porcini, usturoi și rozmarin

Umăr de vițel cu ciuperci Porcini, usturoi și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de vițel cu ciuperci Porcini, usturoi și rozmarin. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 84G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 621 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rozmarin, roșii, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci Porcini la grătar cu mentă și usturoi, Cotlet De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin, și Vițel prăjit la tigaie cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. măcinați ciupercile în pulbere în cafea sau moara de condimente. Tăiați grosolan usturoiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper în procesor. Puneți deoparte 1 lingură de amestec de usturoi; apăsați restul, 1/2 linguriță la un moment dat, în centrul vițelului prin deschideri de sfoară (sau faceți găuri în vițel și împingeți amestecul de usturoi). Înveliți în afara vițelului cu pudră de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
CafeaCafea
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă oasele și se rumenesc bine, aproximativ 8 minute.
4
Transferați oasele în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vițel în oală. Maro pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 1 lingură de amestec de usturoi rezervat și orice pudră de ciuperci rămasă în oală în jurul vițelului și amestecați 1 minut. Aranjați oasele în jurul vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CiuperciPulbere De Ciuperci
UsturoiUsturoi
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion, vin, roșii, pastă de roșii și oțet. Aduceți la fierbere. Capac; se introduce la cuptor și se prăjește până când vițelul este fraged, întorcând vițelul la fiecare 30 de minute, aproximativ 2 ore. Carne de vită rece descoperită 1 oră. Aruncați oasele. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider 1 zi. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
OțetOțet
BulionBulion
SosSos
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați vițelul pe suprafața de lucru, răzuind orice sos înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Eliminați șirurile.
10
Tăiați vițelul transversal în felii groase de 1/2 inch. Se suprapun felii în vas mare de copt. Se fierbe sosul până se reduce la 3 1/2 căni, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Sos de lingură peste vițel. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Se acoperă cu folie și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți vițelul acoperit până se încălzește, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista