Umăr De Porc Prăjit Cu Usturoi

Umărul de porc prăjit cu usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umăr de porc, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Umăr de porc prăjit cu usturoi, Umăr de porc la grătar cu cărbune, cu ierburi proaspete și usturoi prăjit, și Usturoi Împânzit Umăr De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-o pastă cu 2 linguri de sare kosher folosind un mortar și pistil sau o parte a unui cuțit mare și greu, apoi amestecați oregano, oțet, suc de lămâie și 1 lingură de piper.
Pat de porc uscat. Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați un buzunar larg la capătul mare al fripturii pentru a separa pielea de grăsime, lăsând pielea atașată în lateral și oprindu-se înainte ca friptura să se îngusteze până la os.
Faceți fante adânci de 1 inch în carne de porc sub piele și pe toate părțile cărnoase, răsuciți ușor cuțitul pentru a lărgi deschiderile, apoi împingeți o parte din amestecul de usturoi în fante cu degetele. Frecați orice amestec de usturoi rămas peste friptură (nu Piele). Ștergeți pielea curată, apoi frecați cu restul de linguriță de sare kosher (pentru a o ajuta să fie crocantă).
Transferați carnea de porc într-un vas de sticlă sau ceramică superficială și marinați, acoperit și răcit, cel puțin 8 ore.
Puneți carnea de porc, cu pielea în sus, într-o tigaie ignifugă, aruncând marinada și aduceți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu suportul în mijloc.
Acoperiți carnea de porc cu hârtie pergament și apoi strâns cu folie și prăjiți 2 1/2 ore. Aruncați folia și pergamentul, apoi adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și prăjiți, neacoperite, adăugând mai multă apă când lichidul din tigaie se evaporă (verificați aproximativ la fiecare jumătate de oră), până când pielea este rumenită și crocantă și carnea este fragedă cu furculița, cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Transferați pe o tăietură sau platou, rezervând sucuri în tigaie și lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o sită într-un separator de grăsime sau castron și aruncați grăsimea.
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaia de prăjire și deglazați fierbând la foc mediu-mare (așezați 2 arzătoare dacă este necesar), răzuind bucăți maro, 1 minut, apoi adăugați în tigaie sucuri împreună cu suficientă apă pentru a aduce total la 1 1/2 căni.
Tăiați pielea de pe carnea de porc prăjită. (Dacă pielea nu este crocantă, prăjiți într-o tigaie superficială într-un cuptor de 475 F până când este crocantă, aproximativ 10 minute.)
Tăiați pielea în bucăți de servire. Trageți carnea din friptură în bucăți folosind o furculiță.
Serviți carnea cu sucuri de tigaie și piele de porc.