Umăr De Porc Prăjit Cu Usturoi

Umăr De Porc Prăjit Cu Usturoi
Umărul de porc prăjit cu usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de umăr de porc, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Umăr de porc prăjit cu usturoi, Umăr de porc la grătar cu cărbune, cu ierburi proaspete și usturoi prăjit, și Usturoi Împânzit Umăr De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul într-o pastă cu 2 linguri de sare kosher folosind un mortar și pistil sau o parte a unui cuțit mare și greu, apoi amestecați oregano, oțet, suc de lămâie și 1 lingură de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
CuțitCuțit
2
Pat de porc uscat. Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați un buzunar larg la capătul mare al fripturii pentru a separa pielea de grăsime, lăsând pielea atașată în lateral și oprindu-se înainte ca friptura să se îngusteze până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Faceți fante adânci de 1 inch în carne de porc sub piele și pe toate părțile cărnoase, răsuciți ușor cuțitul pentru a lărgi deschiderile, apoi împingeți o parte din amestecul de usturoi în fante cu degetele. Frecați orice amestec de usturoi rămas peste friptură (nu Piele). Ștergeți pielea curată, apoi frecați cu restul de linguriță de sare kosher (pentru a o ajuta să fie crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Transferați carnea de porc într-un vas de sticlă sau ceramică superficială și marinați, acoperit și răcit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Puneți carnea de porc, cu pielea în sus, într-o tigaie ignifugă, aruncând marinada și aduceți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Acoperiți carnea de porc cu hârtie pergament și apoi strâns cu folie și prăjiți 2 1/2 ore. Aruncați folia și pergamentul, apoi adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și prăjiți, neacoperite, adăugând mai multă apă când lichidul din tigaie se evaporă (verificați aproximativ la fiecare jumătate de oră), până când pielea este rumenită și crocantă și carnea este fragedă cu furculița, cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Transferați pe o tăietură sau platou, rezervând sucuri în tigaie și lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
9
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o sită într-un separator de grăsime sau castron și aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
10
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaia de prăjire și deglazați fierbând la foc mediu-mare (așezați 2 arzătoare dacă este necesar), răzuind bucăți maro, 1 minut, apoi adăugați în tigaie sucuri împreună cu suficientă apă pentru a aduce total la 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Tăiați pielea de pe carnea de porc prăjită. (Dacă pielea nu este crocantă, prăjiți într-o tigaie superficială într-un cuptor de 475 F până când este crocantă, aproximativ 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
12
Tăiați pielea în bucăți de servire. Trageți carnea din friptură în bucăți folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
13
Serviți carnea cu sucuri de tigaie și piele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Revista