Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Umărul de porc fiert în stil Caucaz ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 440 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de coriandru, oțet de vin roșu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă usturoiul, apoi se amestecă într-o pastă cu 2 lingurițe de sare kosher folosind un cuțit greu. Se macină semințele de coriandru și schinduf și fulgii de ardei roșu într-o pulbere în râșniță, apoi se amestecă împreună cu usturoiul și 2 linguri de ulei într-un castron mic. Faceți fante adânci de 2 inci pe toată carnea cu un cuțit mic ascuțit și împingeți o parte din pastă în fante. Frecați pasta rămasă peste toată carnea. Puneți carnea de porc într-un castron și marinați, acoperită și răcită, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Schinduf
Sare Kosher
Coriandru
Usturoi
Piper
Carne Măcinată
Carne
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
2
Aduceți carnea la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală largă de 5 până la 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună pe toate părțile, întorcându-se cu clești și o furculiță mare de bucătărie, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați carnea de porc pe o farfurie mare și gătiți ceapa în grăsimea rămasă în oală, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro, până când începe să se rumenească, 7 până la 8 minute. Întoarceți carnea de porc în oală și adăugați apă și linguriță rămasă sare kosher. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă bine cu capac și se transferă la cuptor. Braise, întorcând carnea o dată, până când este foarte fragedă, aproximativ 3 ore. Se răcește carnea de porc în sucurile de tigaie complet, neacoperite, aproximativ 1 1/2 ore, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Ceapă
Apă
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața sucurilor de tigaie și reîncălziți carnea de porc (cu sucuri de tigaie), acoperită, în cuptor 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Transferați carnea de porc într-un platou folosind clești curățați și furculiță mare. Se amestecă coriandru, oțet și sare de masă și piper după gust în sucuri de tigaie și se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Oțet
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Tigaie
1
* Carnea de porc poate fi marinată până la 3 zile.* Carnea de porc fiartă poate fi răcită până la 2 zile.