Umăr De Porc Fiert, Umplut
Nevoie de o curs principal fără lactate? Umărul de porc fiert și umplut ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 325 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 61 de fani. Dacă aveți la îndemână friptură de umăr de porc, pătrunjel, ciorbă de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Adăugați friptura de porc și întoarceți-o pentru a o acoperi cu marinada. Marinati cateva ore la frigider.
Scoateți din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de gătit pentru a vă apropia de temperatura camerei.
Scoateți friptura de porc din marinată, uscați-o. Rezervă marinada.
Combinați ingredientele de umplutură până când amestecul are consistența unei paste.
Umpleți friptura: deschideți friptura de porc pentru a expune unde fusese osul. Ungeți umplutura pe această suprafață. Legați friptura de porc pentru a închide umplutura. Frecați carnea de porc cu ulei de măsline.
Prăjiți friptura în cuptor sau pe plită: fie așezați carnea de porc într-o tigaie mare de prăjire și prăjiți-o într-un cuptor preîncălzit 425 km F timp de 30 de minute sau până când suprafața este maro aurie, fie prăjiți friptura pe toate părțile într-o tigaie mare din fontă la foc mediu mare pe plită.
Transferați carnea de porc într-o oală cu fund gros, cu un capac suficient de mare pentru a o conține. (Am folosit un 2 1/2 litru Le Creuset.)
Scurgeți grăsimea din tigaia de prăjire sau din tigaia de prăjire, apoi strecurați marinada în tigaie și încălziți, amestecând pentru a deglaza sucurile de tigaie.
marinada și stocul la oală cu carne de porc, acoperiți și gătiți:
Se toarnă marinada peste carnea de porc și se adaugă suficient stoc pentru a ajunge la jumătate sau două treimi din partea laterală a cărnii.
Se încălzește la foc mare pentru a aduce la foc mic, se reduce focul pentru a menține un foc mic, se acoperă oala și se fierbe timp de aproximativ o oră și jumătate.
Sau dacă ați încălzit deja cuptorul pentru a prăji friptura, aduceți-l la foc mic și apoi puneți-l într-un cuptor de 325 km F timp de 1 1/2 ore.
carne la tăiere, reduceți lichidele pentru a face un sos:
Transferați carnea pe o tăietură. Se strecoară lichidul din oală într-o cratiță mică, se lasă să se așeze suficient pentru a degaja grăsimea și se fierbe până când sosul se reduce la jumătate.
Scoateți corzile din carne, feliați-o sau tăiați-o în pene și serviți cu sosul.
Excelent servit cu cartofi piure.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru umărul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Clasic Malbec]()
Alta Vista Clasic Malbec
Malbec clasic Alta Vista prezintă adevăratul caracter al soiului său de struguri. Proaspăt și intens, aromele și aromele acestui vin oferă o introducere excelentă în caracteristicile proaspete, de fructe și calitatea generală a vinurilor din Argentina. O parte din vin este maturat în stejar American timp de 6 luni, înainte de încă 3 luni în sticlă.Prezintă arome intense de prune, cireșe negre și condimente exotice, cu note de cafea și vanilie din butoaiele de stejar. Aromele de pe gust sunt proaspete, cu structură bună și taninuri moi, iar finisajul este plin și concentrat, cu note de condimente.Acest vin este destul de accesibil, distractiv și ușor de băut, perfect pentru consumul zilnic și pentru mâncare relaxată, casual, cum ar fi sandvișuri Panini, pizza și empanade de vită sau porc.