Nevoie de o curs principal fără lactate? Umărul de porc fiert și umplut ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 325 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 61 de fani. Dacă aveți la îndemână friptură de umăr de porc, pătrunjel, ciorbă de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
1
Marinati carnea de porc:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se amestecă ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați friptura de porc și întoarceți-o pentru a o acoperi cu marinada. Marinati cateva ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Scoateți din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de gătit pentru a vă apropia de temperatura camerei.
5
Scoateți friptura de porc din marinată, uscați-o. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Faceți umplutura:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Combinați ingredientele de umplutură până când amestecul are consistența unei paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Umpleți friptura: deschideți friptura de porc pentru a expune unde fusese osul. Ungeți umplutura pe această suprafață. Legați friptura de porc pentru a închide umplutura. Frecați carnea de porc cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Prăjiți friptura în cuptor sau pe plită: fie așezați carnea de porc într-o tigaie mare de prăjire și prăjiți-o într-un cuptor preîncălzit 425 km F timp de 30 de minute sau până când suprafața este maro aurie, fie prăjiți friptura pe toate părțile într-o tigaie mare din fontă la foc mediu mare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Transferați carnea de porc într-o oală cu fund gros, cu un capac suficient de mare pentru a o conține. (Am folosit un 2 1/2 litru Le Creuset.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1
Scurgeți grăsimea din tigaia de prăjire sau din tigaia de prăjire, apoi strecurați marinada în tigaie și încălziți, amestecând pentru a deglaza sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
marinada și stocul la oală cu carne de porc, acoperiți și gătiți:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă marinada peste carnea de porc și se adaugă suficient stoc pentru a ajunge la jumătate sau două treimi din partea laterală a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se încălzește la foc mare pentru a aduce la foc mic, se reduce focul pentru a menține un foc mic, se acoperă oala și se fierbe timp de aproximativ o oră și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Sau dacă ați încălzit deja cuptorul pentru a prăji friptura, aduceți-l la foc mic și apoi puneți-l într-un cuptor de 325 km F timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
carne la tăiere, reduceți lichidele pentru a face un sos:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Transferați carnea pe o tăietură. Se strecoară lichidul din oală într-o cratiță mică, se lasă să se așeze suficient pentru a degaja grăsimea și se fierbe până când sosul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
8
Scoateți corzile din carne, feliați-o sau tăiați-o în pene și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru umărul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.