Umăr De Porc Fiert, Umplut

Umăr De Porc Fiert, Umplut
Nevoie de o curs principal fără lactate? Umărul de porc fiert și umplut ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 325 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 61 de fani. Dacă aveți la îndemână friptură de umăr de porc, pătrunjel, ciorbă de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.

Instrucțiuni

1
Marinati carnea de porc: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Se amestecă ingredientele pentru marinată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați friptura de porc și întoarceți-o pentru a o acoperi cu marinada. Marinati cateva ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Scoateți din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de gătit pentru a vă apropia de temperatura camerei.
5
Scoateți friptura de porc din marinată, uscați-o. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Faceți umplutura: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Combinați ingredientele de umplutură până când amestecul are consistența unei paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
Umpleți friptura: deschideți friptura de porc pentru a expune unde fusese osul. Ungeți umplutura pe această suprafață. Legați friptura de porc pentru a închide umplutura. Frecați carnea de porc cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Prăjiți friptura în cuptor sau pe plită: fie așezați carnea de porc într-o tigaie mare de prăjire și prăjiți-o într-un cuptor preîncălzit 425 km F timp de 30 de minute sau până când suprafața este maro aurie, fie prăjiți friptura pe toate părțile într-o tigaie mare din fontă la foc mediu mare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați carnea de porc într-o oală cu fund gros, cu un capac suficient de mare pentru a o conține. (Am folosit un 2 1/2 litru Le Creuset.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Scurgeți grăsimea din tigaia de prăjire sau din tigaia de prăjire, apoi strecurați marinada în tigaie și încălziți, amestecând pentru a deglaza sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
marinada și stocul la oală cu carne de porc, acoperiți și gătiți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se toarnă marinada peste carnea de porc și se adaugă suficient stoc pentru a ajunge la jumătate sau două treimi din partea laterală a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Se încălzește la foc mare pentru a aduce la foc mic, se reduce focul pentru a menține un foc mic, se acoperă oala și se fierbe timp de aproximativ o oră și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Sau dacă ați încălzit deja cuptorul pentru a prăji friptura, aduceți-l la foc mic și apoi puneți-l într-un cuptor de 325 km F timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
carne la tăiere, reduceți lichidele pentru a face un sos: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Transferați carnea pe o tăietură. Se strecoară lichidul din oală într-o cratiță mică, se lasă să se așeze suficient pentru a degaja grăsimea și se fierbe până când sosul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți corzile din carne, feliați-o sau tăiați-o în pene și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Excelent servit cu cartofi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista