Umăr de porc fiert cu gutui

Umăr de porc fiert cu gutui
Umăr de porc fiert cu gutui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 58G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt, piper, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.

Instrucțiuni

1
Se amestecă boia de ardei, 1 1/2 lingurițe sare kosher grosieră, 1 linguriță piper negru, coriandru, ghimbir, ienibahar și scorțișoară într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți amestecul de condimente pe tot umărul de porc. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
3
Preîncălziți cuptorul la 163°.topiți untul cu ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați umărul de porc și maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
5
Transferați carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală și se reduce focul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați gutui în oală. Saut până când părțile tăiate sunt ușor rumenite, 5 până la 7 minute. Folosind lingura cu fante, transferați gutuiul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați ceapa, țelina și morcovul în oală. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați usturoi; aut1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați suc de rodie și bulion de pui. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Supă De PuiSupă De Pui
11
Adăugați jeleu de coacăze roșii, frunze de dafin și cimbru, apoi gutui. Întoarceți carnea de porc în oală, cu partea grasă în sus. Acoperiți oala cu folie, apoi capac; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Coacăze RoșiiJeleu De Coacăze Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
GutuiGutui
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Braise carne de porc până când este foarte fragedă și termometrul introdus în registrele centrale 74°, ungand ocazional, aproximativ 2 ore 15 minute. Carne de porc rece descoperită la temperatura camerei 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați carnea de porc pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
15
Tăiați sfoara.
16
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch. Suprapuneți feliile în vasul de copt de 13x9x2 inci. Folosind lingura cu fante, aranjați legumele și gutui în jurul cărnii de porc. Se fierb sucurile în oală până se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 15 minute. Condimentați cu sare kosher grosieră, piper și suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
PiperPiper
GutuiGutui
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și coaceți până se încălzește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Presărați carnea de porc cu mentă tocată; înconjoară cu pene de lămâie și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
19
Sfat Ingredient: gutuile sunt coapte atunci când coaja lor se schimbă de la verde la galben. Ar trebui să fie încă destul de ferm gutuile moi sunt putrede. Pentru că sunt atât de tari, pot fi greu de pregătit. Mai întâi, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea. Apoi, folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia fructele pe lungime (prin miez) în pene. Cu un cuțit mic, îndepărtați cu grijă miezul. Pentru a preveni rumenirea bucăților tăiate, înmuiați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
GutuiGutui
FructeFructe
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista