Umăr De Porc Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc afumat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 729 calorii, 85g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 3,68 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de ceapă, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Fripturi De Umăr De Porc Char Siu Afumate, Umărul de porc afumat final al lui Fred, și Umăr de porc afumat care merită așteptat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: Hickory bucăți de lemn de 10 kg de cărbune, împărțit
Presărați carnea de porc cu sare. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune cu jumătate de cărbune în grătar.
Lăsați să ardă 15 până la 20 de minute sau până când este acoperit cu cenușă cenușie. Împingeți cărbuni uniform în grămezi pe ambele părți de pe grătar. Așezați cu grijă 2 bucăți de hickory deasupra fiecărei grămezi și așezați suportul alimentar pe grătar.
Așezați carnea de porc, cu partea cărnoasă în jos, pe raft direct în centrul grătarului. Acoperiți cu capac, lăsând orificiile de ventilație complet deschise.
Pregătiți un foc suplimentar de cărbune cu 12 Brichete într-un grătar auxiliar sau o găleată de foc. lăsați să ardă 30 de minute sau până când este acoperit cu cenușă cenușie. Adăugați cu grijă 6 Brichete la fiecare grămadă în fumător.
Așezați încă 2 bucăți de hickory pe fiecare grămadă. repetați procedura la fiecare 30 de minute. Veți continua să gătiți carnea de porc, acoperită timp de 5 ore și 30 de minute, sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează cel puțin 165 de grade F. întoarceți carnea de porc o dată în ultimele 2 ore.
Scoateți carnea de porc de pe grătar. Se răcește ușor. Se toacă și se servește cu sos de grătar cu oțet de cidru sau sos de oțet piperat.
Amestecați toate ingredientele într-o cratiță medie. Se acoperă la foc mediu, amestecând constant timp de 7 minute sau până se dizolvă zahărul. Acoperiți și răciți sosul până când este gata de servit.