Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă

Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, frunze de mentă, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă, Umăr gătit lent de rețetă de miel (cu legume prăjite), și Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă.

Instrucțiuni

1
Condimentați mielul cu generozitate cu sare și piper, înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aduceți fripturile la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu usturoiul până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați frunzele de mentă, brânza și 3/4 cană de ulei și procesați până se omogenizează. Condimentează pesto-ul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
5
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
7
Transferați fripturile într-o tigaie mare și întindeți jumătate din pesto peste ele. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fiecărei fripturi înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Scoateți folia, creșteți temperatura cuptorului la 425 și prăjiți timp de 30 de minute mai mult, până se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Scoateți corzile și sculptați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inch.
11
Se servește cu pesto-ul rămas și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate55
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista