Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, frunze de mentă, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă, Umăr gătit lent de rețetă de miel (cu legume prăjite), și Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă.
Instrucțiuni
Condimentați mielul cu generozitate cu sare și piper, înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aduceți fripturile la temperatura camerei înainte de a găti.
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu usturoiul până se toacă mărunt.
Adăugați frunzele de mentă, brânza și 3/4 cană de ulei și procesați până se omogenizează. Condimentează pesto-ul cu sare.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați fripturile și gătiți la foc mare, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Transferați fripturile într-o tigaie mare și întindeți jumătate din pesto peste ele. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fiecărei fripturi înregistrează 17
Scoateți folia, creșteți temperatura cuptorului la 425 și prăjiți timp de 30 de minute mai mult, până se rumenesc deasupra.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Scoateți corzile și sculptați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu pesto-ul rămas și pene de lămâie.