Umăr de miel fiert cu cimbru, morcovi și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii, bulbi de fenicul, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Umăr De Miel Fiert Cu Cartofi Și Fenicul, Umăr de porc fiert cu cidru cu fenicul și măr, și Umăr de porc fiert cu piure de fenicul de cartofi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km. F. Tăiați grăsimea din miel și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați fiecare cotlet pe lungime de-a lungul oaselor în 3 bucăți separate, lăsând oasele atașate de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Presărați mielul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare. Lucrând în loturi, se adaugă mielul în oală și se fierbe până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați mielul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ceapa, 2 morcovi tocați, capul de usturoi înjumătățit și 6 crenguțe de cimbru în oală și săutați până când ceapa se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați roșiile și amestecați 2 minute. Întoarceți mielul și orice sucuri acumulate în oală. Se amestecă 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se presară sare și piper. Aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți oala bine; transferați la cuptor și coaceți până când mielul este foarte fraged, adăugând până la 3/4 cană mai multă apă dacă sucurile se evaporă, aproximativ 2 ore și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Folosind clești, transferați mielul într-un castron mediu; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
9
Se toarnă amestecul de legume din oală într-un set de strecurătoare peste un castron mare. Apăsați pe solide pentru a extrage cât mai multă pulpă vegetală și suc de tigaie. Întoarceți pulpa strecurată și sucul în oală. Scoateți grăsimea de pe suprafață. Întoarceți mielul în oală; aduceți amestecul la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Topiți 2 linguri de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați morcovi tăiați felii, 2 crenguțe de cimbru, fenicul și frunza de dafin și saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 35 de minute. Aruncați cimbru și frunze de dafin. Se condimentează cu sare și piper.