Rețeta umplutura de Taco cu fasole vegană este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină de porumb, salsa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Umplutură de Taco cu fasole Pinquito și quinoa, Umplutură de Taco cu fasole neagră și ardei, și Umplutură de Taco Kale, curcan și fasole neagră-Plus 5 moduri de Utilizare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ardeiul gras; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă piureul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Usturoi
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
3
Se amestecă în chimen, boia de ardei, cayenne, pudră de chili și salsa. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.