Umplutură De Stafide Cu Mere De Afine

Umplutură De Stafide Cu Mere De Afine
Reteta afine mere stafide umplutura poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă face 12 porții cu 415 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, coaja de portocală, stafidele aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Ziua Recunoștinței. Această rețetă este plăcută de 105 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Umplutură De Mere Cu Stafide, Umplutură De Mere Și Stafide La Cuptor, și Găini Cornish cu umplutură de mere-stafide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați cuburile de pâine, sosul de afine, merele, stafidele, coaja de lămâie și coaja de portocală. Condimentează cu sare, scorțișoară și nucșoară. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, cidrul și untul. Aruncați amestecul de ouă cu amestecul de pâine până se umezește uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista